Gaz Metan s-a impus în derby-ul județean în fața lui FC Hermannstadt, scor 2-0.

Ionuț Larie a marcat la șase minute de la debutul său în tricoul alb-negru, iar Mario Rondon a stabilit scorul final în prelungirile partidei din lovitură de pedeapsă. Gaz Metan a obținut astfel prima victorie din 2019 și a început cu dreptul play-out-ul.

Gaz Metan a început în forță partida cu FC Hermannstadt, iar în minutul 2 Mario Rondon nu a putut trimite minge în poartă din câțiva metri după centrarea lui Nasser Chamed. Peste doar un minut, reluarea cu capul a lui David Caiado din câțiva metri a fost deviată peste poartă de un apărător advers. Golul a venit în minutul 6, atunci când același Nasser Chamed a centrat dintr-o lovitură liberă de pe partea stângă, iar Ionuț Larie a marcat cu o lovitură de cap imparabilă. În minutul 39, Darius Olaru a trimis cu capul din câțiva metri, dar Căbuz a fost la post și a reușit să respingă. În finalul primei reprize, sibienii au rămas în zece oameni după ce Răzvan Dâlbea a văzut al doilea cartonaș galben și implicit pe cel roșu.

Gaz Metan a avut prima ocazie a reprizei secunde în minutul 52, atunci când mingea ștearsă de Mario Rondon a ajuns în brațele lui Căbuz. Peste șapte minute, sibienii au avut ocazia egalării, însă Valentin Crețu a blocat foarte bine o minge din poziție de ultim apărător. În minutul 66, Sebastian Mailat a pătruns în careul de 16 metri, a tras, dar Căbuz a reținut. Peste 11 minute, același jucător a avut o ocazie similară, însă de această dată a șutat puțin pe lângă poartă. În minutul 83, Dandea a fost și el eliminat. Jucătorul lui FC Hermannstadt a văzut direct cartonașul roșu după ce l-a lovit cu capul în figură pe Sorin Bușu. În primul minut al prelungirilor, Sebastian Mailat a fost faultat în careul de 16 metri de Căbuz, iar Mario Rondon a transformat cu siguranță lovitura de pedeapsă și a stabilit scorul final, 2-0 pentru Gaz Metan.

Articolul precedentAu început lucrările de reabilitare la Biserica Evanghelică Fortificată din Cisnădie
Articolul următorSibienii fac “Terapie în 3”, la Sala Thalia