Handbal Club Sibiu va disputa un nou meci în compania formației AHC Potaissa Turda. Cele două formații se întâlnesc în cadrul etapei a 6-a a Diviziei A, sâmbătă, 16 martie, de la ora 16, la Sala Transilvania.

HC Sibiu și AHC Potaissa Turda se vor întâlni pentru a patra oară în acest sezon. Oaspeții conduc cu 2-1 la întâlnirile directe din acest campionat, dar handbaliștii sibieni sunt încrezători în șansele lor și promit că vor face un meci bun sâmbătă.

Prima confruntare dintre cele două oponente din actualul sezon s-a jucat în Sala „Gh. Barițiu” din Turda și s-a încheiat cu victoria formației gazdă, scor 38-30. Meciul cu numărul 2 s-a disputat în Sala Transilvania, formația sibiană fructificând avantajul terenului propriu și câștigând cu scorul de 29-23. Ultimul joc dintre HC Sibiu și AHC Potaissa s-a desfășurat pe 5 februarie, la Turda, partida fiind câștigată de clujeni cu scorul de 29:28.

„Ne așteaptă încă un joc pe teren propriu cu AHC Potaissa Turda. Am câștigat primul joc cu ei de acasă și ne pregătim să obținem o victorie și sâmbătă. Avem un jucător de bază acccidentat, e vorba de Răzvan Briotă, care s-a accidentat mai serios etapa trecută cu cei de la Oradea, însă o să încercăm să găsim soluții pentru a acoperi postul unde evolua Răzvan. Așteptăm lumea la sală sâmbătă, la ora 6, pentru a ne sprijini să câștigăm toate punctele puse în joc”, a declarat Matei Damian, președintele HC Sibiu.

Înaintea meciului de sâmbătă, AHC Potaissa Turda se află pe ultimul loc în clasamentul Seriei D, cu 10 puncte, iar HC Sibiu pe locul 5, cu 13 puncte.

Articolul precedentSibiancă acroşată pe trecerea de pietoni, lângă Spitalul Judeţean
Articolul următorFurnizarea apei potabile, sistată marți pe mai multe străzi din Sibiu