OLYMPUS DIGITAL CAMERA

O tânără sibiancă, în vârstă de 17 ani, a fost reținută după ce ar fi tâlhărit două femei, anunță polițiștii. Fata opera prin smulgerea lănțișoarelor de aur de la gâtul victimelor. Un apel a fost primit, la 112, pe 4 septembrie, prin care o femeie sesiza poliția că, în timp ce se afla pe Aleea Streiu, o tânără necunoscută i-a smuls de la gât un lănțișor din aur. Din fericire, un martor al întâmplării a reacționat și a reușit să recupereze bijuteria și să i-o returneze victimei.

În aceeași zi, la aproximativ o jumătate de oră, o altă femeie a anunțat prin 112 că, în timp ce se afla pe strada Bacovia, din Sibiu, o tânără necunoscută i-a smuls lănțișorul de aur pe care îl purta la gât.

Din semnalmentele oferite de către cele două femei tlhărite, polițiștii au ajuns la concluzia că faptele au fost comise de aceeași persoană și au deschis un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie. În cele din urmă, fata a fost găsită în Copșa Mică și a fost reținută pentru 24 de ore, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Articolul precedentBrașov: Accident rutier cu două victime la Teliu
Articolul următorTriatlonul „Transfier” închide sâmbătă circulația pe Transfăgărășan