Doi tineri de aproximativ 19 ani au ajuns la spital, după ce au fost victimele unui accident care a avut loc marți dimineață pe strada Bâlea.

Se pare că un șofer care circula spre gară nu s-a asigurat la trecerea de pe o bandă pe alta, a acroșat două autoturisme conduse regulamentar și a fost proiectat în gardul unui imobil. În mașină se aflau patru persoane, toate fiind rănite.
“ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj de descarcerare și un echipaj de terapie intensivă mobilă, în municipiul Sibiu, pe strada Bâlea, la un accident rutier. Sunt patru victime, conștiente, dintre care una încarcerată. Bărbatul încarcerat, de aproximativ 24 ani, a fost extras, conștient, politraumatizat. S-au acordat, de asemenea, îngrijiri medicale unei persoane de sex masculin, aproximativ 19 ani, policontuzionat. Ambii au fost transportați ulterior la UPU Sibiu”, spune Alina Voina, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.
La fața locului s-au aflat și echipaje SAJ, care au acordat îngrijiri medicale unei fete de 17 ani și unui tânăr de 21 de ani.

Articolul precedentANAF a demarat o amplă campanie de controale
Articolul următorAccident pe strada Salzburg. O mașină a intrat într-un microbuz