Vremea va fi în general frumoasă săptămâna viitoare. Potrivit meteorologilor, temperaturile maxime vor atinge 27 de grade Celsius.

Luni, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil ziua, apoi noaptea se va acoperi treptat începând din nordul județului. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări locale la munte și pe arii restrânse în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 27 grade, iar cele minime între 11 și 14 grade.
Marți, vremea se va răci față de intervalul precedent. Cerul va fi variabil, temporar noros. Pe arii restrânse se vor semnala averse de ploaie însoțite izolat și de descărcări electrice. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări temporare. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 22 grade, iar cele minime între 11 și 13 grade.
Miercuri, vremea va fi răcoroasă pentru această dată, mai ales în cursul nopții. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea și dimineața. Cu totul izolat în timpul zilei vor fi condiții de ploi slabe. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări temporare. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 20 grade, iar cele minime între 3 și 6 grade.
Joi, vremea va fi răcoroasă pentru această dată, mai ales în cursul nopții. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 19 grade, iar cele minime între 3 și 6 grade.
Spre sfârșitul săptămânii, vremea va fi în general frumoasă și se va încălzi treptat. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 22 grade, cu cele mai scăzute în prima zi a intervalului, iar cele minime între 2 și 8 grade, cu cele mai scăzute în prima zi a intervalului.

Articolul precedentLegendarul Robin Haase revine la Sibiu Open
Articolul următor„Ora de lectură” la Librăria Humanitas