Muncitorul care a căzut în după amiaza zilei de ieri, 16 septembrie, de la etajul patru al unui bloc în construcții, a decedat la spital. Timp de aproximativ patru ore medicii s-au luptat să-i salveze viața, însă, din păcate, bărbatul era policontuzionat, multe dintra fracturi fiind extrem de grave. Decesul a survenit în jurul orei 19.00, în urma unui stop cardio-respirator, spun reprezentanții spitalului din Sibiu. 

Vă reamintim că bărbatul în vârstă de 46 de ani a căzut ieri, în jurul orei 16.00 de la etajul 4 al blocului aflat în construcție, în interiorul acestuia, până la nivelul etajului 1. Este vorba despre o cădere de la aproximativ 10 metri. Incidentul s-a petrecut pe Calea Gușteriței din municipiul Sibiu, în zona unui șantier.

La fața locului au ajuns și inspectorii ITM care au început investigațiile pentru stabilirea exactă a circumstanțelor în care s-a produs acest grav accident de muncă.  Prima măsură luată a fost sistarea activității în blocul repectiv, spun reprezentanții instituției.

Cercetările continuă la nivelul ITM Sibiu atât asupra circumstanțelor în care s-a produs accidentul, cât și asupra operatorului economic. În funcție de rezultatele anghetei se vor dispune măsurile care se impun.

Articolul precedentUPDATE | Trei persoane rănite, în urma unui accident pe Șoseaua Alba Iulia
Articolul următorGaz Metan, la prima înfrângere din acest sezon