Hermannstadt și Academica Clinceni au remizat, scor 2-2, în a doua etapă din Liga 1. Ultimele două goluri s-au marcat în minutele 90+1 și 90+5.

Academica Clinceni a început în ofensivă meciul cu Hermannstadt, iar Cristian Dumitru a trecut pe lângă deschidere scorului, în minutul 7. Puștiul care tot face naveta între Academica și FCSB a reluat cu capul din marginea careului, dar balonul a lovit bara.

Hermannstadt a rezistat și a reușit să deschidă scorul după prima jumătate de oră. Petrișor Petrescu a centrat perfect în șase metri, iar Adrian Bălan a împins mingea în plasă, cu talpa. Oaspeții au reclamat un henț înainte ca Bălan să înscrie, dar centralul Marius Avram a validat golul, după ce asistentul Mircea Orbuleț a făcut semn că jocul poate continua.

Alexandru Boiciuc putea egala în startul reprizei secunde, când a scăpat singur cu portarul advers. Boiciuc a șutat puternic din interiorul careului, dar mingea l-a izbit în figură pe Cristiano și nu a intrat în poartă. Academica a egalat în cele din urmă în minutul 67, când căpitanul Răzvan Patriche a rezolvat o formalitate, după o bară a colegilor săi.

Meciul se îndrepta spre o remiză, dar Fabio Fortes a dat lovitura în minutul 90+1! Sibienii erau siguri că vor câștiga meciul, dar Marian Șerban a egalat incredibil în minutul 90+5, iar cele două formații și-au împărțit punctele.

Video, AICI.

Sursă: DIGISPORT

Articolul precedentConcerte şi street food park la “Sibiul de Odinioară”. Trei zile de distracţie în Parcul Tineretului
Articolul următorRaed Arafat: Copiii să stea acasă dacă au orice simptom de răceală. Revenirea la starea de urgență, o opțiune