Polițiștii Biroului Investigații Criminale au reținut ieri un bărbat bănuit de săvârșirea a două infracțiuni de furt calificat, mai precis a două biciclete cu un prejudiciu estimat la 13.000 de lei.

Ambele infracțiuni s-au produs în municipiul Sibiu, în perioada 03 – 26 septembrie a.c., iar în urma activităților specifice desfășurate a fost identificat un sibian, în vârstă de 25 de ani, bănuit de săvârșirea acestor fapte.

În cadrul cercetărilor, cele 2 biciclete reclamate ca sustrase au fost recuperate de către polițiștii de la investigații criminale și restituite proprietarilor.

În urma probatoriului administrat și audierii acestuia, la data de 29 septembrie a.c., s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Sibiu, urmând a fi prezentat în cursul acestei zile Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările în acest dosar continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Articolul precedentReducerea prețului la benzină și motorină, aplicată până la 31 decembrie
Articolul următorProducătorii agricoli locali se vor reuni în acest weekend la “Zilele Recoltei”