ISU Sibiu a intervenit de urgență cu două echipaje SMURD dintre care un echipaj SMURD cu medic în localitatea Porumbacu de Jos unde un ATV a intrat într-un cap de pod.

La fața locului s-au acordat îngrijiri medicale pentru două persoane de sex masculin dintre care una în stare de inconștiență și alta politraumatizată dar conștientă. 

Echipajul SMURD cu medic a transportat la spital, victima inconștientă. La fața locului a intervenit și un echipaj SAJ care a transportat la UPU Sibiu cealaltă victimă.

Potrivit IPJ Sibiu, un autoaccident rutier a avut loc in Porumbacu de Jos. Un localnic in vârsta de 43 de ani in timp ce conducea un ATV având direcția de deplasare Porumbacu de Jos spre Porumbacu de Sus a pierdut controlul asupra vehiculului și a intrat într-un cap de pod. 

Din accident a rezultat rănirea atât a bărbatului care conducea ATVul cât și a pasagerului, un localnic in vârsta de 39 de ani. 

Bărbatul care conducea ATVul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 2,18 mg/l alcool pur in aerul expirat. 

Cercetările continua in vederea stabilirii împrejurărilor in care s-a produs accidentul rutier.

Articolul precedentBilanț coronavirus 11 aprilie: 3.302 infectări noi și 129 de decese în ultimele 24 de ore. Numărul pacienților la ATI a trecut de 1500
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 186. Sindicaliștii cu Rădoi, lăsați fără merdenele