Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu a luat măsuri împotriva coronavirusului. Angajații vor avea acces doar pe bază de cartelă, operațiile vor avea loc doar dacă sunt urgente, iar accesul aparținătorilor este strict interzis până pe 31 martie.

 

“SCJU Sibiu este pregătit în orice moment pentru suplimentarea numărului de paturi alocate în cadrul Secției Clinice Boli Infecțioase pentru eventualele cazuri suspecte de infectare cu noul coronavirus COVID- 19. Internările pentru cazurile cronice vor fi limitate, iar intervențiile chirurgicale care nu sunt absolut necesare vor fi, de asemenea, limitate. Începând de azi, 12 martie 2020, accesul angajaților în spital se va face doar pe baza legitimație de serviciu vizată la zi. De asemenea, accesul angajaților cu autoturismul se face exclusiv pe baza cartelei de acces”, a transmis Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al Spitalului.

În momentul de față, în urma achizițiilor efectuate, SCJU Sibiu dispune de echipamente de protecție și materiale sanitare necesare.

“Totodată, suntem în legătură permanentă cu distribuitorii, astfel încât stocurile să fie suplimentate în caz de necesitate. Accesul aparținătorilor în cadrul secțiilor spitalului este strict interzis până în data de 31 martie 2020”, a mai spus Todăriță.

Articolul precedentDosar penal pentru un șofer din Slimnic cu număr de înmatriculare fals
Articolul următorCJ Sibiu a publicat rezultatele evaluării proiectelor sportive de drept public și privat