Marți seara a avut loc un accident mortal, la Călinești, pe DN 7. Un pieton a fost lovit de o mașină care se afla în depășire.  Bărbatul traversa neregulamentar. 

Accident mortal, Călinești, pe DN7. Din primele verificări, efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Topoloveni, s-a stabilit că un bărbat de 41 de ani, cetățean francez, care conducea un autoturism din direcția Pitești spre Topoloveni, a lovit un bărbat de 69 de ani, din localitate, care se angajase în traversarea neregulamentară a drumului, prin loc nepermis și fără să se asigure.

Echipaj medical care s-a deplasat la fața locului a constatat că victima nu prezintă semne vitale. Omul a murit pe loc în urma impactului. Traficul a fost blocat pe durata cercetărilor. Polițiștii au dirijat traficul și au efectuat măsurătorile, în vederea eliberării părții carosabile. Din pacate, a fost declarat decesul pietonului. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, în  continuare urmând să fie întocmit dosar penal penru ucidere din culpă.

Se spune că accidentul a avut loc în timp ce șoferul se afla în depășire, pietonul fiind deja angajat în traversare. Băbatul în vârstă de 69 de ani era îmbrăcat în haine închise la culoare și nu a fost văzut la timp. Nu este exclus ca pietonul să fi fost băut. 

 

 

Articolul precedentVeste bună de la CCR pentru infractori. Interceptările SRI nu mai sunt probă la dosar
Articolul următorSorin Radu și Livia Ilie au rămas în bătălia pentru funcția de rector al ULBS