ISU Sibiu a intervenit de urgență cu 2 echipaje SMURD dintre care unul cu medic, un echipaj descarcerare și un echipaj stingere în municipiul Sibiu, Calea Șurii Mici intersecție cu str. Salzburg la un accident rutier produs între două autoturisme.

S-au acordat îngrijiri medicale pentru patru persoane implicate, conștiente. Două persoane, o femeie de cca 24 de ani, respectiv un bărbat de cca 52 de ani au fost transportate la UPU Sibiu conștiente cu traumatisme și escoriații.

Politistii rutieri intervin la un accident rutier produs la intersectia dintre DN 7H cu DJ 143B.

Din primele cercetari rezulta ca soferul unui autoturism condus dinspre Rusciori, pe drumul judetean, a patruns in intersectia cu drumul national fara sa acorde prioritate si a intrat in coliziune cu un autoturism condus dinspre A1 spre aeroport.

In urma coliziunii a rezultat vatamarea corporala a doua persoane, transportate la spital constiente.

Autoturismul care circula pe DJ era condus de catre un sibian in varsta de 56 de ani, iar celalalt auto, de catre un hunedorean in varsta de 29 de ani.

In prezent, sunt in derulare cercetari in vederea stabilirii tuturor circumstantelor producerii accidentului.

În zona se circula îngreunat.

Articolul precedentCurtea Penală Internațională de la Haga a decis: RUSIA trebuie să stopeze imediat acțiunile din Ucraina
Articolul următorRăzboi în Ucraina, ziua 22 – Bombardamente puternice în marile orașe din Ucraina – Bilanțul ultimelor 24 de ore