IPJ Sibiu anunță că, în această dimineață, s-a produs un accident rutier pe DN1, km.280, intre localitățile Avrig si Porumbacu de Jos.

In accident sunt implicate două autoturisme și evenimentul s-a soldat cu 5 victime. In acest moment traficul rutier este complet blocat. Iar polițiștii rutieri efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauza și împrejurările in care s-a produs accidentul.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN1 Sibiu-Făgăraș, la kilometrul 280+800 de metri, între localitățile Avrig și Porumbacu de Jos, județul Sibiu, a avut loc o coliziune frontală în care au fost implicate două autoturisme. Din primele informații, două persoane au decedat, alte 3 fiind rănite, evaluate medical la fața locului. Circulația este oprită pe ambele sensuri pentru a permite intervenția echipajelor specializate.

Se estimează reluarea normală a circulației în 45-60 de minute.

Forțe alocate: 
2 echipaje SMURD
1 autospecială de salvare și transport victime multiple.
2 echipaje de descarcerare, 
1 echipaj SAJ. 

Din primele informații sunt implicate 5 persoane dintre care 4 persoane sunt încarcerate.

SAJ SIBIU a trimis de urgență un echipaj de tip B la un accident rutier produs între Avrig și Porumbacu de Jos.
Echipajul SAJ a acordat asistența medicală împreună cu forțele ISU la cinci victime.
Echipajul SAJ SB a preluat o pacienta de aproximativ 70 ani politraumatizata.
Din pacate sunt si două persoane decedate.

UPDATE ORA 11.00 

Traficul rutier a fost reluat pe ambele sensuri.

Referitor la conditiile de producere, din primele cercetări se pare ca șoferul mașinii care circula spre Brașov s-a angajat intr-o depășire neregulamentara și a intrat in coliziune cu auto care circula spre Sibiu.

Mașina care se deplasa spre Brașov era condusă de un tânăr de 20 de ani, iar cu acesta in mașina se mai aflau alți 3 pasageri: un bărbat de 64 de ani (decedat) și 2 femei de 17 și 63 de ani.

In autoturismul condus spre Sibiu se afla doar șoferul, un bărbat de 38 de ani din Victoria, din păcate decedat și el.

Imagine

Imagine

Foto: DRDP BRAȘOV

Articolul precedentNoul Parlament se reunește în prima ședință – Alegerea președinților Camerei Deputaților și Senatului
Articolul următorTrafic blocat pe DJ106, din cauza unui accident rutier