Suspiciuni de fals în inscrisuri la Ministerul Sănătății! Realitatea PLUS a intrat în posesia unor documente care au același număr de înregistrare. Totul după ce Ministerul Sănătății a transmis că decizia privind constituirea unui grup de lucru care să verifice raportarea deceselor Covid a fost adăugată din pix în registrul de corespondență de la cabinetul secretarului de stat ulterior, astfel încât să dea impresia de legalitate și să susțină afirmațiile fostului ministru Vlad Voiculescu.

Pe cele două registre apare numărul de înregistrare 578, pe două documente. În dreptul respectivului tabel apar înscrisuri diferite. 
Tabelele au fost completate cu pixul și ar fi suportat modificări, potrivit Realitatea Plus. Din primele informații, modificările ar fi fost făcute chiar de către fostul secretar de stat în Ministerul Sănătății Andreea Moldovan. 

Imagine

Documentul cu nr. de intrare 578 a fost adăugat ulterior. Pe pagina următoare se observă că există deja un document cu acest număr, emis de forumul de diabet, care reprezenta o invitație la un forum online. Și scrisul este diferit față de cel din registrul anterior. 

Reamintim că la Ministerul Sănătății a fost declanșată o anchetă. Premierul Florin Cîțu a solicitat verificarea tuturor documentelor emise în ultima perioadă și semnate de Vlad Voiculescu și Andreea Moldovan. 

Citește și: ”Vlad Voiculescu: Sunt diferențe și de ordinul sutelor de decese în datele raportate de spitale. La Colentina sunt 500 de morți în plus”

 

Articolul precedent1.768 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS–CoV–2
Articolul următorRomânia în realitate, invitat IULIAN FOTA