Polițiștii sibieni caută un adolescent în vârstă de 17 ani a cărui plecare voluntară de la domiciliu a fost sesizată la data de 17 februarie. Cetățenii care pot oferi informații cu privire la această persoană sunt rugați să apeleze 112.

 

“La data de 17 februarie a.c., prin S.N.U.A.U. 112, mama unui adolescent în vârstă de 17 ani a sesizat Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu cu privire la faptul că, la data de 15 februarie a.c., fiul său, SELEVĂRDEANU GEORGE RĂZVAN, în vârstă de 17 ani, domiciliat în localitatea Rășinari, a plecat de pe raza comunei într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni la domiciliu”, a explicat Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Tânărul are o înălțime de 1,70 – 1,75 m, greutate 65 kg, păr scurt, fir drept, de culoare blond şi ochi verzi.

Înainte de a pleca de acasă, el purta pantaloni blue – jeans de culoare albastru deschis, hanorac din material textil de culoare gri, geacă de culoare neagră din piele, pantofi sport din pânză de culoare neagră.

Tânărul are un tatuaj pe antebrațul stâng sub forma unui cap de leu, un tatuaj pe piept sub forma unei coroane, un tatuaj pe antebrațul drept, format din mai multe cuvinte; un tatuaj pe unul din membrele inferioare, respectiv pe gambă (fără a se cunoaşte care anume), format din trei steluțe. De asemenea, el prezintă o cicatrice în zona capului, între sprâncene.

Persoanele care pot oferi informații cu privire la acest minor sunt rugate să apeleze 112 sau să contacteze de urgență cea mai apropiată unitate de poliție. 

Articolul precedentMedieșean cercetat penal, după ce ar fi amenințat o adolescentă căreia i-a furat și telefonul mobil
Articolul următorUn sibian de 60 de ani a plecat de acasă și nu s-a mai întors de trei zile