Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) informează că Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) a publicat Ghidurile Solicitantului, în variantă consultativă, pentru submăsurile 4.1 – Investiții în exploatații agricole, 4.3  – Investiţii pentru dezvoltarea, modernizarea şi adaptarea infrastructurii agricole –  componenta drumuri agricole și 17.1 – Prime pentru asigurarea culturilor a animalelor si a plantelor.

Documentele menționate sunt publicate în variantă consultativă pe pagina principală de internet a AFIR, conform normelor legale în vigoare, pentru o perioadă de 15 zile, timp în care toți cei interesați pot transmite observații sau sugestii de îmbunătățire pe adresa poștală a AFIR, cât și pe adresa de e-mail: [email protected].

Ulterior expirării termenului legal de 15 zile, Ghidurile Solicitantului aferente submăsurilor vor fi mutate de pe pagina principală a portalului AFIR în pagina special creată și dedicată submăsurilor.

Articolul precedentCascada Bigăr, una dintre cele mai frumoase din Europa, s-a PRĂBUȘIT
Articolul următorOra 18:00 – Mafia gunoaielor, pe făraș! Martor protejat din ROMPREST, dezvăluiri fără precedent. Clotilde Armand, armă de șantaj împotriva angajaților