Apă Canal Sibiu lucrează la conducta de transport de pe strada Aviației.

 
 Apă Canal Sibiu SA anunță că în cursul nopții de 8 – 9 noiembrie s-a produs o avarie la conducta de transport Dn 600, pe strada Aviației din cartierul Turnișor.
Echipele de intervenție sunt la fața locului.
Potrivit reprezentanților Apă Canal Sibiu, pe durata lucrărilor se vor înregistra importante scăderi ale presiunii în Zona Industrială Vest, la abonații din zona Ogorului – Frunzei, strada Aviației (parțial), Șoseaua Alba Iulia (între strada Turda și strada Salzburg), precum și în localitățile Cristian, Șura Mică, Ocna Sibiului, Mândra, Loamneș, Hașag, Păuca, Presaca, Bogatu Român și Broșteni. În funcție de consumul din rețea, pot apărea situații de întrerupere totală a furnizării.
Tronsonul de conductă defect face parte dintr-o amplă lucrare de înlocuire a magistralei Dn 600, investiție în derulare, finanțată din surse proprii ale Apă Canal Sibiu SA. 
Pentru situații speciale, Apă Canal Sibiu SA va pune la dispoziția consumatorilor afectați apă de utilizare menajeră prin intermediul a patru autospeciale ce pot fi solicitate prin Dispecerat. 
Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, telefon 0269/222.777, telverde 08008.202.202.
 
FOTO: Arhiva Realitatea
Articolul precedentTrafic îngreunat la ieșire din Slimnic spre Mediaș. Un bărbat a fost lovit de mașină după ce a traversat neregulamentar
Articolul următorGaz Metan joacă, duminică, cu Sepsi Sfântu Gheorghe