La data de 28 decembrie a.c., judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Mediaș a dispus arestarea preventivă  a doi medieșeni, cercetați penal pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În fapt, cei doi, în vârstă de 21, respectiv 23 de ani, sunt bănuiți că, la data de 27 decembrie a.c., în jurul orei 18,00, pe Aleea Tomis din municipiul Mediaș, i-ar fi smuls unei femei o geantă în care avea produse alimentare, documente personale și suma de 100 de lei.

La data de 27 decembrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Mediaș au emis pe numele celor doi tineri  ordonanță de reținere pentru 24 de ore, iar la data de 28 decembrie a.c., față de cei doi a fost pusă în aplicare măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

În prezent, presupușii autori ai faptei sunt încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu, iar cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș în vederea documentării întregii activități infracționale a persoanelor în cauză.

Sursa: Realitatea de Sibiu

Articolul precedentDoi jucători de la CFR Cluj, la Gaz Metan Mediaș
Articolul următorCu alcoolemie de 1.90 mg/l la volan!