Toți cei interesați să obțină o finanțare nerambursabilă pentru proiecte culturale, gastronomice și de tineret care se vor desfășura în județul Sibiu în anul 2019 sunt anunțați că au fost publicate ghidurile aferente agendelor prin care se selectează și finanțează astfel de proiecte.

Proiectele de hotărâre pentru aprobarea ghidurilor au fost afișate pe site-ul Consiliului Județean Sibiu, la rubricile Consultare publică și la Anunțuri de evenimente.

Detalii despre Ghidul pentru depunerea proiectelor în domeniul CULTURII găsiți pe site-ul CJ Sibiu.

Detalii despre Ghidul pentru programe, proiecte și acțiuni pentru TINERET găsiți AICI.

Detalii despre Ghidul privind acțiuni pentru DEZVOLTAREA COMUNITĂȚII LOCALE găsiți AICI.

Până în 8 aprilie 2019, ora 16:00, Consiliul Județean Sibiu așteaptă propuneri și sugestii referitoare la cele trei ghiduri, care se pot transmite pe email la Serviciu Strategii, Dezvoltare Economică și Socială, tel.0269/217733, interior 128, persoane de contact Ioana Preda pentru agendele culturală și de tineret, și Crina Sim pentru agenda comunității.

„La sfârșitul lunii martie sau la începutul lunii aprilie vor fi organizate consultări publice tematice care vor fi anunțate pe site-ul și pe pagina de Facebook ale instituției, precum și în mijloacele de informare în masă. Proiectele de hotărâre pentru aprobarea ghidurilor vor fi supuse aprobării cel mai probabil în ședința ordinară de consiliu județean din luna aprilie”, spun reprezentanții instituției.

În scurt timp, Consiliul Județean Sibiu va publica și agenda pentru acțiunile sportive.

Articolul precedentMai sunt bilete disponibile de tratament balnear pentru pensionari
Articolul următorVideo/Sibiul a protestat #șîeu. Trafic oprit și pe Valea Oltului