Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia efectuează, marţi dimineaţa, în Alba şi Sibiu, 13 percheziţii la membrii unei grupări care ar fi pus în circulaţie bancnote euro contrafăcute, cu prilejul achiziţionării de animale, informează un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Percheziţiile, efectuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, au loc la persoane bănuite de punerea în circulaţie de valori falsificate şi înşelăciune.

“Acţiunea vizează membrii unei grupări care ar fi pus în circulaţie bancnote euro contrafăcute, cu prilejul achiziţionării de animale, de la diverse persoane”, se arată în comunicatul de presă.

Poliţiştii vor pune în executare 9 mandate de aducere. Până în prezent, au fost indisponibilizaţi 2.200 de euro contrafăcuţi. Acţiunea beneficiază de sprijinul poliţiştilor de la serviciile pentru acţiuni speciale din cadrul IPJ Alba şi IPJ Sibiu.

Articolul precedentS-a semnat contractul pentru construcția unității SMURD din Șelimbăr. Investiție de peste 1,6 milioane lei
Articolul următorAl doilea caz de gripă, confirmat în județul Sibiu. Bărbatul, internat la Terapie Intensivă, în stare gravă