Doi bărbaţi sunt cercetaţi după ce au produs un accident cu o maşină pe care o furaseră. Aceştia au condus-o pe rând, fiind băuţi.

“La data de 27 ianuarie, în jurul orei 01.00, un echipaj rutier din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene a răspuns unei sesizări privind producerea unui eveniment rutier pe DJ 105G, în afara localității Sadu. La fața locului, polițiștii rutieri au identificat un autoturism proiectat într-un cap de pod din beton, iar în afara acestuia doi bărbați, în vârstă de 21 și respectiv 46 de ani, domiciliați în Veseud, respectiv Hunedoara. Cei doi bărbați au declarat că au consumat băuturi alcoolice înainte de a conduce autoturismul, au condus mașina pe rând până în momentul producerii accidentului rutier soldat cu pagube materiale, însă niciunul dintre aceştia nu a recunoscut faptul că a condus autoturismul în momentul accidentului rutier soldat cu pagube materiale”, explică Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.
Totodată, în urma efectuării verificărilor în bazele de date s-a stabilit faptul că nici unul dintre cei doi bărbați nu deține permis de conducere, iar mașina au furat-o.
Polițiștii rutieri i-au testat cu aparatul etilotest, rezultatele fiind de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 21 de ani și de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul celui în vârstă de 46 de ani.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe și furt în scop de folosinţă.

Articolul precedentPetrecere cu sfârşit urât, în Hosman. Bărbat înjunghiat, agresor arestat
Articolul următorPensiile speciale, ELIMINATE de Parlament. Care dintre bugetari nu va mai lua pensie