UPDATE: În aceste momente se montează colierul de reparație la conducta de pe strada Bieltz, anunță reprezentanții Apă Canal. La orele 17:30 se vor face manevrele de punere a conductei sub presiune. Nu sunt abonați fără apă, aceasta fiind furnizată prin diferite rețele limitrofe. A fost nevoie de o macara pentru a asigura un stâlp de electricitate aflat în imediata apropiere a lucrării.

Știre inițială: Din cauza unei avarii la conducta de transport DN 800, de pe strada Bieltz, furnizarea apei se face la presiune scăzută pentru consumatorii din zonă, anunță reprezentanții Apă Canal. Astfel vor fi afectați consumatorii din cartierul Turnișor, zonele Alba Iulia și Piața Cluj, cartierele Terezian, Gara Mică, Viile Sibiului și localitățile Șura Mare și Hamba.
„La fața locului au fost mobilizate echipajele de intervenție, estimându-se că furnizarea la parametrii normali să fie reluată începând cu ora 19:00. În funcție de consumul din rețea, este posibil ca abonații de la etajele superioare sau din anumite zone din aria afectată să rămână fără apă”, spun reprezentanții instituției.
Apă Canal Sibiu SA a pus la dispoziția populației apă menajeră prin intermediul a două autospeciale care sunt amplasate pe Șoseaua Alba Iulia, în zona intersecției cu strada Bieltz, și pe strada Lungă, în zona blocurilor. În funcție de solicitările transmise prin Dispecerat, autospecialele se pot deplasa în zonele rămase fără apă.
Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202.

Articolul precedentStagiunea “ICon Arts” revine la Biblioteca ASTRA, cu un concert Koszika & The HotShots
Articolul următorUPDATE: Circulație întrerupă pe A1 după ce un TIR a intrat în parapeți