Un bărbat din Avrig a fost reținut ieri pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu, după ce a încălcat dispozițiile ordinului de protecție provizoriu emis de către polițiști împotriva sa la data de 25 ianuarie.

 

“În fapt, în noaptea de 25/26.01.2020, în jurul orei 23.40 și ulterior, 01.30, Poliția Orașului Avrig a fost sesizată telefonic de o tânără în vârstă de 22 de ani, despre faptul că concubinul său (în vârstă de 23 de ani, domiciliat în Avrig), a încălcat dispozițiile ordinului de protecție provizoriu emis la data de 25.01.2020, în jurul orei 1630. Bărbatul, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a fost depistat de polițiști în curtea imobilului în care avea interdicția de a mai intra”, a explicat Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Având în vedere că polițiștii din Avrig îl cercetează pe bărbat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, ieri s-a luat măsura reținerii acestuia pe o perioada de 24 ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig.

Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcare a ordinului de protecție provizoriu.

Articolul precedent19 copii, internați din cauza gripei, în Sibiu
Articolul următor21 de elevi ai Școlii “Radu Selejan” din Sibiu nu au învățătoare. Cadrul didactic este, mereu, în concediu medical