Un bărbat de 46 de ani din Făgăraș a fost reținut pentru 24 de ore după ce ar fi încercat să întrețină relații sexuale cu o minoră de 13 ani.

“Acesta, în data de 29 septembrie a.c., în jurul orei 22.00, în timp ce se afla la domiciliu, ar fi împiedicat o minoră de 13 ani, care locuiește în același imobil și venise în vizită la fiica sa, să părăsească locuința și ar fi încercat să o oblige pe aceasta să întrețină raport sexual cu el, împotriva voinței ei. Activitatea bărbatului a fost întreruptă de tatăl minorei, venit să o ia pe aceasta acasă, familia fetei fiind și cea care, ulterior, a alertat poliția cu privire la eveniment”, explică Gabriela Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Brașov.
Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și a fost introdus în arestul I.P.J. Brașov. Ulterior, la propunerea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, instanța a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 zile.
El este cercetat în continuare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal și tentativă la viol, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș.

Articolul precedent„ Ceata Junilor”, aplauze la scenă deschisă în Turcia
Articolul următorRestricții în trafic pentru desfășurarea Raliului Sibiului 2018