UPDATE 15.50: După mai bine de opt ore de căutări echipa de scafandri a găsit bărbatul căzut în râul Olt, în urma accidentului rutier produs în această dimineață.  Din păcate, acesta este decedat. 

Bărbatul era pasager în TIR-ul al cărui șofer a pierdut controlul volanului și a intrat într-un cap de pod. TIR-ul a luat foc, dar cei doi au reușit să sară din cabină. Dacă șoferul a scăpat nevătămat, tânărul a fost căutat de echipe de scafandri mai bine de opt ore. În urmă cu câteva minute autoritățile au anunțat că i-au găsit trupul neînsuflețit în apele râului Olt.

UPDATE: 14.17 Poliția anunță reluarea traficului pe DN1, la Bradu în ambele sensuri. S-a reușit tractarea cabinei TIR-ului, cabină ce era suspendată deasupra podului.
De asemenea, echipa de scafandrii continuă căutarea persoanei căzute în râul Olt.

UPDATE: Se suplimentează echipele de pompieri pentru a continua căutarea persoanei căzute în Olt. Potrivit pompierilor se așteaptă echipe de scafandri din cadrul ISU Hunedoara, Dolj, Cluj și ISU Constanța.

Totodată pompierii sibieni lucrează pentru înlăturarea efectelor negative ale incendiului, curățarea carosabilul precum și tractarea cabinei TIR-ului care se află suspendată înafara părții carosabile. În acest scop se folosesc un utilaj de tractare, o autobasculantă, o macara și un buldoexcavator.

Știre inițială: O echipă de scafandri din cadrul ISU Hunedoara s-a alăturat căutărilor pasagerului din TIR-ul care în această dimineață a intrat într-un cap de pod și a luat foc. Bărbatul este căutat de aproximativ o oră și jumătate în apele râului Olt, unde se presupune că ar fi sărit.

În momentul de față incendiul a fost lichidat de către pompierii militari sibieni și se intervine pentru identificarea și stingerea micilor focare existente.

Traficul pe DN 1 rămâne în continuare blocat. Potrivit polițiștilor, traficul este deviat pe ruta Avrig – Turnu Roșu – Tălmaciu.

Vă reamintim că, în această dimineață, în jurul orei 6.30, un ansamblu TIR condus de un bărbat de 33 de ani spre Brașov a intrat într-un cap de pod și a luat foc. În autovehicul mai era un paager. Șoferul a reușit să se salveze, fără a fi rănit, pasagerul însă este căutat de pompieri și la această oră, în apele râului Olt, acolo unde se presupune că ar fi sărit.

Articolul precedentUPDATE/ VIDEO/Un TIR a intrat într-un cap de pod la Bradu și a luat foc. Trafic blocat total
Articolul următorFetiță de cinci ani, lovită de mașină, în Jina