Un cetățean străin s-a ales cu dosar penal după ce a intrat cu mașina într-un autoturism parcat, în apropierea sediului IPJ Sibiu. Se pare că șoferul era băut.

“La data de 11 martie a.c., în jurul orei 16,00, în municipiul Sibiu, un cetățean străin în vârstă de 53 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe o alee din zona Bulevardulului General Vasile Milea, în apropierea sediului I.P.J. Sibiu, a efectuat un viraj la stânga fără să se asigure și a acroșat un autoturism parcat. Evenimentul a dus la avarierea ușoară a celor două autoturisme”, a explicat Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.
Testarea alcoolscopică a șoferului, însă, a dus la întocmirea unui dosar penal, în condițiile în care rezultatul afișat de aparatul etilotest a fost de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Șoferul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge, în cauză fiind deschis dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului. 

Articolul precedentIncendiu la un coș de fum din Ruja
Articolul următorDosar penal pentru un șofer din Slimnic cu număr de înmatriculare fals