BC CSU Sibiu joacă astăzi, de la 18:30, pe teren propriu, în compania celor de la Dinamo București, meciul din etapa a X-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Partida nu va fi televizată, iar biletele se pun în vânzare la casieria Sălii Transilvania, începând cu ora 17:30.

Baschetbaliștii sibieni trec printr-o perioadă extrem de bună și speră la o nouă victorie, în fața propriilor suporteri. După victoria din etapa anterioară, din deplasare la Steaua București, elevii lui Dan Fleșeriu vor încerca să facă un meci bun. Înaintea partidei, Dan Fleșeriu a declarat: 

”Este pentru prima dată, în ultimele două luni, în care am avut o săptămână întreagă pentru antrenamente, ar trebui să se vadă și un rezultat, deși sunt convins că rezultatele nu vin așa repede. Băieții sunt toti apți, mai putin Randal, care a suferit o accidentare la Steaua și azi va încerca să joace și așa. Suntem în creștere, au arătat-o și rezultatele din ultimele meciuri și sper să facem o apărare mai bună decât la Steaua. Dinamo nu mai este echipa din sezonul trecut, e mult mai întărită, are jucători experimentați pentru campionatul României. Este o echipă periculoasă, care a reușit să câștige la Timișoara, a pus probleme Clujului, de fiecare dată când au jucat cu ei, și trebuie luați în serios. Sunt sigur că vom avea un meci de mare angajament si doar dacă îl vom aborda cu maximă agresivitate vom putea să îl câștigăm”, a spus antrenorul BC CSU Sibiu.

Începând cu ora 17.30, la casieria Sălii Transilvania se vor pune în vânzare biletele de acces pentru această partidă. Primele care se vor pune la dispoziția suporterilor, vor fi locurile donate de către abonați Asociației “SUS INIMA”, iar sumele strânse vor merge direct în conturile asociației în vederea susținerii activităților derulate în sprijinul persoanelor cu probleme oncologice. 

În Fan Zone-ul “Sibiu Casa Baschetului”, voluntarii Asociației “WeHelp” vor colecta ShoeBox-urile aduse de suporteri. Pentru al treilea an consecutiv BC CSU Sibiu este alături de proiectul acesta. Un alt partener al echipei va oferi cinci mingi cu autografele jucătorilor suporterilor prezenți la meci, iar la pauza mare un fan va încerca să ”Spargă Casa” în 30 de secunde pentru un premiu de 1500 de lei.

În următoarea etapă, BC CSU Sibiu va juca tot pe teren propriu, cu U BT Cluj Napoca, sâmbătă, 21 decembrie. Biletele pentru această partidă vor fi puse în vânzare online luni, pe www.bc-csusibiu.ro/bilete și pe www.kompostor.ro

 Echipa din Liga 1, BC CSU Sibiu 2 powered by DAbo, joacă și ea astăzi, de la 10.30, tot pe teren propriu, cu CSU Ploiești. Accesul la acest meci este gratuit.

Articolul precedentAproximativ 50 de echipe vor concura, în acest weekend, la Alpha 3×3 Cup
Articolul următorAvalanșă în Munții Făgăraș. Doi turiști s-au salvat singuri