BC CSU Sibiu a câștigat primul meci de pe teren propriu, din 2019, cu BCM U FC Argeș Pitești, scor 104-86 (26-27, 26-24, 29-19, 23-16) și se pregătește pentru următoarea etapă care se va desfășura în deplasare la Oradea.

Baschetbaliștii sibieni au făcut un meci bun, seara trecută, în fața propriilor fani care au umplut la refuz Sala Tranilvania. Deși au avut un start de partidă mai modest, în a doua repriză apărarea galben-albaștrilor a dat mai multe roade și au reușit să își țină departe adversarii. Sferturile III și IV au fost decisive în adjudecarea victoriei iar BC CSU Sibiu rămâne neînvinsă pe teren prpriu, în actuala stagiune și după acest meci.

”Am făcut un meci bun în atac. Am fi vrut să facem un meci mai bun și în apărare. Nu am reușit în prima repriză să îi oprim deloc. Am fost întotdeauna întârziați, dar e bine că băieții au reușit, în repriza a doua, să se automotiveze și să facă o apărare ceva mai bună. E adevărat că am și schimbat ceva la pauză, iar acest lucru a dat rezultat. Îi felicit pe băieți și sper să urcăm câte un pas, în fiecare  săptămână, de acum încolo, pentru că, probabil, putem juca mai bine de atât”, a declarat Dan Fleșeriu, înaintea meciului de duminică.

Pentru BC CSU Sibiu au marcat: Justas Tamulis 28p, Kevin Hardy 27p, Monyea Pratt 15p, Lucas Tohătan 9p, Chris Cooper 9p, Isaiah Philmore 8p, Mirel Dragoste și Randal Falker câte 4 p.

În etapa următoare BC CSU Sibiu va juca în deplasare pe terenul celor de la CSM CSU Oradea, vineri, 1 februarie, de la ora 17.30.

Articolul precedentTânăr de 18 ani, plecat de acasă acum două zile, este căutat de familie
Articolul următorSe intensifică vântul în județul Sibiu