Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu suplimentează, la cererea publicului, programul din acest weekend, cu încă o reprezentație a spectacolului pentru bebeluși – “Baja Buf”, după ce toate biletele pentru cele două reprezentații anunțate inițial au fost epuizate săptămâna trecută.

Astfel, compania Vrum Performing Arts Collective din Austria va avea o reprezentație în plus sâmbăta aceasta de la ora 16:00, pe lângă cele două reprezentații sold out de sâmbătă, 22 februarie, și duminică, 23 februarie, de la ora 11.

„Baja Buf” oferă o experiență dătătoare de energie pentru întreaga familie! Spectacolul explorează nevoia organică de mișcare a copiilor, în încercarea de a înțelege lumea din jurul nostru, liber și spontan. Sanja Frühwald, Till Frühwald și Giordana Pascucci creează coregrafii pornind de la starea de spirit a bebelușilor din sală, exploatând sunetele și acțiunile acestora într-o manieră ludică și armonioasă. Această joacă are loc într-un spațiu special creat în sala de la etajul Teatrului Gong, într-un cerc generos, primitor și sigur, fără elemente care le-ar putea distrage atenția celor mici. Acest „happening” e mereu surprinzător tocmai prin adaptabilitatea artiștilor la starea de spirit a fiecărui participant. Spectacolul este recomandat strict bebelușilor cu vârsta cuprinsă între 10 și 24 de luni și are o durată de aproximativ 40 de minute. Accesul publicului se face pe baza tichetelor în valoare de 14 lei, care asigură intrarea unui bebeluș alături de un părinte. La acest tichet se mai poate adăuga un supliment de 9 lei pentru intrarea celui de-al doilea adult însoțitor, dacă este cazul.

Programul complet al teatrului poate fi accesat pe www.teatrulgong.ro. Accesul publicului la evenimentele teatrului se face în limita locurilor disponibile, pe baza biletelor puse în vânzare atât online prin teatrulgong.ro, cât și la sediul Agenției Teatrale din str. Al. Odobescu nr. 4, de miercuri până vineri între orele 11:00 – 18:00, sâmbăta între orele 10 – 18, iar duminica de la 10 la 14. 

Articolul precedentAcoperișul unei case din Bazna, în flăcări
Articolul următorConsiliul Județean Sibiu invită cetățenii la o dezbatere publică privind centura de Sud a Sibiului