Peste 900 de articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, asupra cărora există suspiciunea că ar fi contrafăcute, au fost confiscate de poliţiştii braşoveni. Valoarea acestora se estimează la 75.000 de lei.

Acţiunile poliţiştilor s-au desfăşurat ieri.
“Polițiștii au efectuat verificări într-un complex comercial din zona Astra, la cinci puncte de lucru aparținând unui număr de doi agenți economici care comercializau, la prețuri mult mai mici decât cele practicate în magazinele de profil, articole de îmbrăcăminte si încălțăminte care purtau denumiri și însemne ale unor mărci consacrate”, explică Gabriela Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Braşov.
Polițiștii continuă cercetările în cadrul a două dosare penale instrumentate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare, fapta prevăzută si pedepsită de art. 90 alin. 1 lit. b din Legea 84/1998 privind mărcile şi indicațiile geografice.

Articolul precedentPompierii au salvat un bărbat căzut în râul Cibin
Articolul următorBRAŞOV | Acoperişul unei case, în flăcări, la Săcele