Neversea 2024 se va desfășura în perioada 4-7 iulie, în Constanța, pe plaja Neversea. Organizatorii festivalului de muzică au pus în vânzare primele abonamente la un preț special.

Porțile festivalului Neversea se redeschid pentru cea de-a șasea ediție, una plină de energie, culoare și cele mai emoționante răsărituri de pe o plajă din Europa. Ediția din 2024 va avea loc în perioada 4-7 iulie, pe plaja Neversea, din Constanța.  Cu dorul de vară la purtător, organizatorii festivalului Neversea sunt deja în pregătiri. 

Ediția 2023 a festivalul Neversea a oferit un mix perfect de genuri muzicale, iar în cele 4 zile de festival, 277.000 de fani s-au bucurat de muzică, de mare, de răsărit și de experiențe memorabile, alături de prieteni și de cei peste 150 de artiști din lineup. Ediția aniversară a festivalului Neversea a fost plină de culoare, de piese ascultate în premieră, de lacrimi de bucurie, de hohote de râs, de dans până la răsărit. Neversea 2023 a fost locul în care, împreună, am construit noi amintiri. Neversea a fost o experiență de neuitat nu doar pentru fanii festivalului, dar și pentru artiști. 

„Aici mă simt ca acasă, am sentimentul că sunt român și aș putea să locuiesc aici. Vă mulțumesc și vă iubesc!”, acestea au fost cuvintele adresate fanilor festivalului Neversea de J Balvin. „România, ești minunată și te iubesc. Vreau să le arăt prietenilor mei danezi ce înseamnă acest festival extraordinar. Sunteți incredibili!”, a declarat MORTEN. „Neversea, ești o bucurie de fiecare dată!”, a mărturisit Don Diablo. Asta promite și cea de a șasea ediție a festivalului, care va avea loc între 4 și 7 iulie 2024, pe Plaja Neversea, din Constanța. Fanii se pot aștepta la o nouă ediție plină de personaje colorate, de animatori, dansatori, decoruri fantastice și scenele festivalului care asigură diversitatea muzicală, totul alături de adevărații headlineri: plaja și marea. 

Toți fanii Neversea au posibilitatea de a achiziționa abonamente la un preț special, înregistrându-se pe platformă și completând formularul: https://neversea.com/register. Toți cei care se înregistrează pe platformă vor beneficia de un voucher de 100 RON pe care îl vor putea folosi la achiziția abonamentului de festival.  Prețul unui abonament General Acces, pentru toate cele 4 zile de festival, are prețul de 99 euro + taxe. Bilete se pot achiziționa accesând: https://neversea.com/tickets. 

Sursa: Tabu.RO

Articolul precedentCând intră în vigoare modificările fiscale publicate de guvern. Cele mai importante măsuri
Articolul următorKlaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, la recepţia oferită de preşedintele Joe Biden şi de Prima Doamnă Jill Biden, la ONU