Carmen Iohannis a desfăşurat, sâmbătă, prima oră de dirigenţie pe terenul de tenis de la Sibiu Open.

Prima Doamnă şi-a dus elevii de la Colegiul Naţional “Gheorghe Lazăr”, cărora le este diriginte, la prima activitate extraşcolară, respectiv un curs de iniţiere în tenis.”Am zis să începem cu sportul, pentru că vrem să dăm un semnal că sportul este foarte important pentru tineri, vârstnici. Tenisul este un sport foarte frumos, elegant, plăcut tuturor şi dacă tot avem Sibiu Open, atunci de ce să nu profităm de el? Sper ca după ora aceasta de dirigenţie în aer liber mulţi dintre elevii mei se vor apuca de orice sport, chiar şi tenis”, a declarat soţia preşedintelui Klaus Iohannis.
Carmen Iohannis nu a jucat tenis sâmbătă, ci doar i-a privit pe elevi şi, la final, a declarat, că este mândră de prestaţia lor. “Elevii se descurcă foarte bine. Nici nu m-am aşteptat să fie aşa de descurcăreţi şi pricepuţi. Se vede că sunt tineri, că au toată viaţa înainte, energie şi condiţie fizică şi îmi doresc, chiar dacă nu fac sport de performanţă, să facă sport să fie bucuroşi, să trăiască frumos şi sănătos. Aş juca şi eu cu unii dintre ei. Mă gândeam la Pavel, că joacă foarte bine. Probabil când o să ajung la nivelul lui o să îl provoc”, a mai spus Carmen Iohannis.
Prima Doamnnă a desfăşurat diferite ore de dirigenţie în aer liber şi cu elevii din generaţiile trecute, ducându-i să viziteze chiar şi Palatul Cotroceni.
“Sper să ieşim şi la teatru şi în oraş, pentru un tur al Sibiului, să ne cunoaştem frumuseţile oraşului, clădirile cu arhitectură specială şi să ne bucurăm că trăim într-un oraş aşa de frumos, să îl preţuim şi să îl îngrijim. (…) O să mergem şi la Cotroceni dacă o să mi-o ceară şi ne hotărâm să facem excursie la Bucureşti. De obicei mergem la Cluj, pe aici pe aproape, prin Ardeal”, a mai declarat Carmen Iohannis.

Articolul precedentSe aprobă studiul de fezabilitate pentru prima parcare subterană a Sibiului
Articolul următorUPDATE: Elicopterul SMURD solicitat la Șeica Mică pentru un bărbat prins sub tractor