O mână de sibieni s-au adunat, astăzi, în fața sediului Partidului Național Liberal din Sibiu, pentru a-și expune punctele de vedere cu privire la actuala guvernare.

“Am fost doar câțiva oameni inimoși. Am fost serviți cu un ceai și o cafea de Adrian Bibu din partea PNL și ni s-a promis că se va rezolva cu alegerea primarilor în două tururi, că vor abroga recursul compensatoriu, au în vedere și pensiile speciale, sunt interesați și de păduri. Să vedem ce ne rezervă următoarea perioadă de timp”, a spus Doru Apostol, unul dintre manifestanți. 
Acesta a avut cu el și o pancartă pe care a scris: “Și eu vreau pensie specială!”, “Tăiem toate pădurile până la Anticipate?”, “Domnule Orban, pentu demiterea lui Raed Arafat trebuie să apelăm la Trump sau Putin?”, “Desființați Secția Specială sau o întăriți?” și “Primarii sunt aleși în două tururi sau numiți într-un singur tur?”. 

De asemenea, au mai scris că “stăm cu ochii și pe voi, nu doar pe pesediști”.
“Protestul meu de azi a fost puțin atipic având mai multe solicitări: avertisment la adresa PNL, pentru că au promis multe cât timp au fost în opoziție și în campania electorală, susținere pentru îndeplinirea promisiunilor și protest anti-PSD cu mantă”, a mai spus Apostol.

Sibienii au protestat până de curând, mai bine de un an de zile, în fiecare zi, în fața sediului PSD din oraș, unde și-au exprimat nemulțumirile cu privire la guvernarea pe care o avea Partidul Social – Democrat. 

Articolul precedentȘofer beat pe strada Principală din Șaroș pe Târnave
Articolul următorEuro, în scădere. Lira, la cel mai mare nivel din 2016