La data de 12 martie a.c., polițiștii Compartimentului Poliție de Proximitate din cadrul Biroului de Ordine Publică Sibiu au reținut un bărbat în vârstă de 40 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectare a unei hotărâri judecătorești.

În fapt, sibianul este bănuit că, în cursul anului 2020, ar fi încălcat în mai multe rânduri măsurile dispuse de instanță printr-un ordin de protecție emis pe numele fostei soții. Bărbatul ar fi contactat-o pe femeie în mod repetat și s-ar fi apropiat de aceasta la o distanță mai mică decât cea impusă prin mandat. În urma administrării probatoriului în cauză, la data de 12 martie, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar la data de 13 martie a.c., procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu a dispus aplicarea față de sibian a măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Cercetările în acest caz continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu.

Sursa: Realitatea de Sibiu

Articolul precedentROMÂNIA ÎN REALITATE – Invitat Adrian Cuculis, avocat
Articolul următorCulisele statului paralel | Cum au fost cumpărate de străini BRANDURILE românești și câte au rezistat până astăzi – dezvăluiri incendiare