Un bărbat în vârstă de 38 de ani este cercetat sub control judiciar, fiind bănuit că ar fi săvârșit două infracțiuni de furt calificat și o tâlhărie.

Se pare că acesta, la data de 22 decembrie, în jurul orei 18.45, ar fi sustras de pe rafturile unui magazin din Cisnădie o sticlă de băuturi alcoolice și mai multe produse cosmetice. A doua zi, în jurul orei 15.30, dintr-un alt magazin din Cisnădie, acesta ar fi sustras, din nou, mai multe sticle de băuturi alcoolice pe care le-a pus într-un rucsac. Agentul de pază l-a observat și i-a solicitat la ieșire să îi arate rucsacul, însă acesta l-a agresat și l-a amenințat verbal, reușind astfel să părăsească magazinul.
“La data de 27 decembrie, polițiștii din Cisnădie au luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, iar la data de 28.12.2019 a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat și tâlhărie. Împotriva acestuia s-a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile”, spune Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.
Cercetările în acest dosar continuă.

Articolul precedent13 infracțiuni la regimul rutier în doar trei zile, în județul Sibiu
Articolul următorUrări de Anul Nou 2020. Aici sunt cele mai frumoase mesaje și SMS-uri de La mulți ani!