Biroul de învățământ din Shanghai a cerut majorității școlilor din învățământul primar, gimnazial și liceal să țină cursuri online de luni, deoarece infecțiile cu Covid au crescut puternic în marile orașe din China.

Autoritățile au cerut, de asemenea, grădinițelor și centrelor de îngrijire a copiilor să stopeze toate cursurile cu prezență fizică.

Săptămâna trecută, China a renunțat la unele dintre cele mai dure restricții anti-Covid din lume și acum se confruntă cu o creștere a infecțiilor și cu temerile că pandemia de Covid ar putea afecta puternic populația sa de 1,4 miliarde chiar în timpul sărbătorilor.

Autoritățile de la Beijing au renunțat la aplicația care monitoriza cetățenii pentru a verifica dacă aceștia au călătorit în zone afectate de coronavirus și a permis bolnavilor cu simptome ușoare să se izoleze la domiciliu.

Sursă: Reuters / Biziday

Articolul precedentStudiu. Una din zece specii de plante și animale de pe Pământ va dispărea până la sfârșitul secolului
Articolul următorMiron Mitrea, despre refuzul cancelarului Nehammer pe Schengen: Orice politician face orice pentru mandat – Influența rușilor în Austria