Bogdan Drăghici, președintele Asociației TATA, s-a sinucis miercuri dimineața. El a intrat inițial cu mașina în poarta Ambasadei Rusiei la București după care și-a dat foc în timp ce se afla în mașina avariată. Bărbatul fusese condamnat la peste 15 ani de închisoare cu executare chiar cu o zi înainte de a face gestul șocant. Trecutul său era unul controversat, fusese atât secretar de stat cât și șeful de cabinet al lui Băsescu.

Avocat de profesie, Bogdan Drăghici a devenit cunoscut publicului din postura de președinte al Asociației TATA, un ONG care susținea drepturile taților asupra propriilor copii, în contextul proceselor de divorț.

 

Imagine

Un șofer a intrat cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei și a murit carbonizat după ce și-ar fi dat foc. Traficul a fost blocat pe artera pe care e situată instituția.

 

Pompierii au intervenit de urgență pentru a stinge incendiul generat după accident. Din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru șoferul care se afla în mașină. Din primele informații, în mașină se afla o singură persoană.

Se pare că șoferul ar fi făcut acest gest violent în mod intenționat.

Incidentul s-a produs în zori, în jurul orei 6.30 dimineața și, potrivit pozelor și filmelor de pe rețelele de socializare mașina pare a fi intrat frontal în gardul Ambasadei Rusiei de la București. Ulterior a luat foc.

DSU confirmă incidentul, dar nu confirmă dacă este un accident de circulație sau șoferul a intrat cu intenție în gardul ambasadei.

 

“În această dimineaţă, în jurul orei 06,00, a fost sesizat un eveniment, în care a fost implicat un autoturism, care a părăsit şoseaua şi s-a lovit de gardul unei reprezentanţe diplomatice. Conducătorul auto este decedat şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a stinge incendiul manifestat la autoturism”, informează Poliţia Capitalei.

Au fost aplicate restricţii rutiere pe Şoseaua Kiseleff, pentru efectuarea cercetării la faţa locului.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs acest eveniment. 

Articolul precedentNicolae Ciucă își va depune, astăzi, candidatura la șefia PNL
Articolul următorCe mesaj a transmis Bogdan Drăghici, președintele asociației TATA, înainte să se sinucidă: “Și eu sunt ucrainean!” – Bărbatul fusese condamnat pentru abuz sexual asupra fiicei sale