Consiliul Județean Sibiu a semnat ieri contractul de elaborare DALI pentru reabilitarea și modernizarea DJ 106 E Cristian (int.DN1)-Orlat-Sibiel-Vale-Sălişte-Galeş-Tilişca-Rod-Poiana Sibiului-Jina-limita județului Alba.

 

Din cele cinci oferte depuse, a fost desemnată câștigătoare compania Tehno Consulting Solution SRL, care va trebui să realizeze în termen de 4 luni documentația de avizare a lucrărilor de intervenție (DALI) pentru reabilitarea și modernizarea DJ 106 E.

Valoarea contractului este de 448.949,79 lei fără TVA, față de valoarea estimată de 600.000 lei fără TVA.

”Drumul județean 106 E care traversează Mărginimea Sibiului, una dintre cele mai dezvoltate zone turistice din județul nostru a fost și este în atenția Consiliului Județean Sibiu pentru a fi modernizat. Având în vedere lungimea lui considerabilă și lucrările ample care trebuie făcute pentru consolidarea lui, Consiliul Județean Sibiu pregătește documentația necesară care va sta la baza accesării de finanțări externe. Din bugetul propriu, Consiliul Județean Sibiu a efectuat periodic lucrări de reparații și întreținere și lucrări de consolidare insuficiente însă pentru aducerea drumului la un standard modern”, a precizat președintele Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean.

Articolul precedentMesaje de Sfântul Nicolae 2019 // Felicitări de Sfântul Nicolae 2019: La mulți ani Nicolae, Nicoleta, Nicu, Nicole și Nicholas!
Articolul următorUn nou caz de Pestă Porcină Africană, confirmat în Săcel. Proprietarul a cumpărat porcul din Mag