Crăiasa Zăpezii ajunge la Sibiu. Teatrul pentru Copii și Tineret “Gong” va găzdui spectacolul cu același nume sâmbătă, 19 ianuarie, de la orele 11 și 18, și duminică, 20 ianuarie, de la ora 11, în sala Etaj.

Piesa după Hans Christian Andersen și cu o dramatizare semnată de Oana Leahu este recomandată copiilor cu vârsta peste cinci ani.
“Bazat pe unul dintre cele mai frumoase basme scrise de Hans Christian Andersen, spectacolul „Crăiasa Zăpezii”, o adaptare a cărei regie artistică este semnată de Oana Leahu, prezintă o poveste despre prietenie şi puterea iubirii într-o lume magică. Într-un decor de natură feerică, spectacolul cu păpuşi este pus în scenă cu multă măiestrie, ilustrând lumea minunată a basmului, plină de farmec şi ţinuturi nebănuite, care ne trimite cu gândul la ilustraţiile cărţilor care au bucurat multe generaţii”, spune conducerea Teatrului “Gong”.
Accesul publicului la acest eveniment se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului conform programului (miercuri, joi, vineri 11 – 18, sâmbătă 10 – 18 și duminică 10 – 14) și online, din platformele entertix.ro și myticket.ro. Un bilet costă 9 lei.

Articolul precedentBC CSU Sibiu, locul I la finalul sezonului regulat
Articolul următorDouă curse anulate pe Aeroportul Sibiu din cauza ceții