Au apărut date din rechizitoriul procurorilor în cazul crimei din Sibiu! Omul de afaceri Adrian Kreiner ar fi fost sufocat cu un covor. Fiica lui a declarat în detaliu clipele de groază prin care a trecut. Între timp, doi dintre suspecți urmează să fie extrădați, după ce au fost prinși în Marea Britanie. Liderul grupului este în continuare de negăsit. 

Afaceristul a fost găsit de poliţiști în stare gravă, cu pulsul foarte mic, și a fost resuscitat de agenți până la sosirea echipajelor medicale. Decesul, au stabilit legiștii, a venit în urma asfixierii. Fiica victimei a declarat că a fost alarmată de zgomotul produs la parter și a ieşit să vadă ce se întâmplă. A văzut atacatorii, apoi a luat un briceag, s-a încuiat într-un dressing din dormitor și a sunat la 112.

„Persoana vătămată (fiica lui Kreiner) s-a întors în dormitor şi a încuiat uşa, s-a înarmat cu un briceag şi s-a ascuns în dressing, de unde a sunat la 112. Doi dintre cei trei autori au urcat la etaj şi au rupt uşa dormitorului după care au pătruns în dressing, persoana vătămată declarând că “m-au lovit peste mână şi astfel mi-au căzut telefonul şi briceagul.”

sursa: rechizitoriul anchetatorilor

“Au amenințat-o cu pistolul la tâmplă și i-au cerut, în limba engleză, să spună unde sunt ascunși banii. Fata nu a știut, dar le-a zis că pot lua banii ei din geantă. În acest timp, celălalt asasin a văzut ceasurile de valoare din dressing. Înainte de a pleca la parterul locuinţei, atacatorul înarmat i-a spus fiicei afaceristului că îl va omorî pe tatăl său”, se mai arată în documentul citat.

Crima din Sibiu. Filmul asasinatului omului de afaceri Adrian Kreiner. Detalii șocante

Cei doi suspecți au fost prinși în Marea Britanie. Dacă nu vor colabora procedura extrădării ar putea dura chiar și 6 luni.

Cel care nu a fost găsit încă este capul operațiunii, Costinel Cosmin Zuleam, zis și „Olteanu”. Toți trei sunt originari din județul Dolj și au antecedente penale. 

Articolul precedentȘedință comună SECRETĂ a Senatului și Camerei Deputaților – Presa nu are acces, parlamentarii au interzis să filmeze, stenograma ședinței nu va fi publicată
Articolul următorProtest spontan la CNSAS – Care sunt principalele revendicări ale angajaților