Decizie de ultimă oră luată de moștenitorii omului de afaceri ucis cu bestialitate în Sibiu. După moartea lui Adrian Kreiner, averea a rămas să se împartă între mama, fiica și concubina lui. Potrivit unor surse acțiunile de la firma pe care o conducea ar urma să fie vândute cel mai probabil asociatului său. 

Tragedia care a lovit familia milionarului sibian Adrian Kreiner a generat o serie de decizii importante privind viitorul afacerii sale – Matec CNC Technik. După ce Kreiner a fost ucis cu bestialitate în propria sa casă de către o bandă de tâlhari, concubina și fiica sa s-au văzut în fața unei alegeri dificile în ceea ce privește moștenirea acestuia.

Surse apropiate familiei au dezvăluit presei că societatea producătoare de piese și componente pentru industria auto a fost împărțită în mod egal între mama sa, fiica sa și concubina. Cu toate acestea, situația nu e simplă, deoarece Adrian Kreiner avea un asociat din Austria care deținea o cotă de 50% din acțiuni. Potrivit informațiilor obținute, asociatul austriac a venit în România însoțit de fiul său pentru a discuta cu moștenitoarele. În cadrul întâlnirii, acesta le-ar fi prezentat mai multe opțiuni viabile și ar fi ales varianta de a vinde acțiunile. Însă, nu s-a clarificat încă dacă acțiunile vor fi vândute fostului asociat al lui Kreiner sau unui alt investitor.

Articolul precedentGuvernele spionează utilizatorii de telefoane mobile prin notificările “push” pe care le primim de la diferite aplicații
Articolul următorCristian Tudor Popescu, atac la Iohannis: Un belfer care se lăfăie în lux. Este conștient și nu-i pasă, stârnește scârbă