Crucea Roșie Filiala Sibiu organizează un curs Suport pentru Aparținători Vârstnici. Obiectivul principal al cursului este acela de a-i învăța pe cei care doresc cum să-și îngrijească bunicii sau părinții în vârstă. 

Crucea Roșie Sibiu are o experiență de peste 15 ani în livrarea cursurilor de îngrijire vârstnici la domiciliu. În toți acești ani, în jur de 500 de persoane au dobândit ample cunoștințe de îngrijire a vârstnicilor, primind ulterior un loc de muncă în acest domeniu, fie în țară, fie în străinătate.

„Nu e un curs oarecare, ci și un grup de suport pentru familiile care au acasă un vârstnic și întâmpină greuități în gestionarea acestei situații. Sibiul are în continuare nevoie de personal calificat în acest domeniu, la fel cum are nevoie și de cămine pentru vârstnici. Mulți sibieni, însă, nu pot achita costurile unui cămin privat sau a unui îngrijitor la domiciliu, dar pot învăța ei înșiși cele mai importante manevre în domeniul îngrijirilor”, spun organizatorii.

Cursul se va desfășura timp de o săptămână, după-masa, de luni până vineri, câte 3 ore în fiecare zi. Toate detaliile, înclisiv data la care începe cursul o puteți afla la numărul de telefon 0269/217.646 sau pe adresa de e-mail sibiu@crucearoșie.ro

Articolul precedentVIDEO | Un TIR plin cu lemne s-a răsturnat pe DN14. Patru victime transportate la spital
Articolul următorVineri, Cârțișoara rămâne fără curent electric