La data de 7 februarie 2022, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au identificat și reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 29 de ani, din comuna Laslea, județul Sibiu și un bărbat de 33 de ani, din municipiul Hunedoara, județul Hunedoara, care sunt bănuiți de săvârșirea unor infracțiuni de furt.

 

În sarcina acestora s-a reținut faptul că, în 20 și în 21 ianuarie 2022, ar fi pătruns, prin efracție, în două chioșcuri, amplasate în zona catedralelor, din Cetatea Alba Carolina, de unde ar fi sustras, în total 1.700 de lei. 

 

Totodată, din cercetări, a rezultat că cei doi ar fi sustras sume de bani și din cutiile milei, amplasate în una dintre biserici.

 

În cursul zilei de azi, 8 februarie, persoanele reținute vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale. 

Articolul precedentFacturi mai mici pentru spitalele din Sibiu, Cluj Napoca, Iași și Suceava cu sprijinul românilor care s-au implicat în campania E.ON „Dăruiește Lumină”
Articolul următorLaurențiu Reghecampf, umilință supremă! Cea mai râvnită femeie din România îl face de râs: “Eu am jucat la altă ligă!”