Cinci şcoli şi o grădiniţă din judeţul Sibiu au suspendat, vineri, parţial, cursurile.

“Cursurile au fost suspendate la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 22 Sibiu, la clasa I C de la Colegiul Național ”Octavian Goga” Sibiu, la clasele I A și IV A de la Școala Gimnazială ”Nicolae Iorga” Sibiu, la clasele I A și VIII C de la Școala Gimnazială ”Georg Daniel Teusch” Agnita, la clasa a VIII-a A de la Colegiul Național ”Gheorghe Lazăr” Sibiu și la clasa a VIII-a de la Școala Gimnazială Nr. 8 Sibiu, deoarece, conform IŞJ Sibiu, peste 20% din elevi sau preșcolari au viroză sau sunt cel puțin trei cazuri, la clasă, cu suspiciune de gripă. În total, 459 de elevi și preșcolari au fost afectați de această decizie”, a declarat Constantin Dincă, purtătorul de cuvânt al IŞJ Sibiu.
În urma centralizării pe care IŞJ Sibiu a realizat-o vineri,  la nivelul unităților de învățământ din județul Sibiu se înregistrează, în rândul elevilor, 129 de cazuri cu suspiciune de gripă, cu nivel pozitiv la testarea rapidă, și 2542 de cazuri de viroză.

Articolul precedentLucrări la rețeaua de apă de pe strada Podului . Sâmbătă, furnizarea apei va fi întreruptă
Articolul următorAdministratorii fondurilor cinegetice, consultați de CJ Sibiu pentru o bună amplasare a indicatoarelor de semnalizare ”Atenție animale”