Începând de luni, Direcția Fiscală se va muta în noul sediu de pe strada Turismului. De la această dată, plata taxelor și impozitelor locale se va putea efectua în această nouă locație unde s-au creat toate condițiile necesare pentru desfășurarea activității acestui serviciu, cetățenii având la dispoziție șapte ghișee pentru plata taxelor și impozitelor.

Pentru contribuabili s-a creat și o parcare în curtea imobilului, capacitatea acesteia fiind de 50-60 de locuri.

În sediul Primăriei Sibiu din Piața Mare și în cel de pe bulevardul Victoriei vor rămâne câte două ghișee la care se pot plăti în continuare taxele și impozitele locale.

Începând de marți, Direcția Arhitect Șef se mută în sediul din Piața Mică nr. 22 (lângă Casa Artelor). Prin urmare, pentru obținerea certificatelor de urbanism, a autorizațiilor de construcție sau a certificatelor de nomenclatură stradală, spre exemplu, sibienii vor găsi inspectorii în noua locație. Taxa de emitere a acestor documente se va putea achita la ghișeul Direcției Fiscale deschis aici, în curtea imobilului, la parter.

Potrivit Mirelei Gligore, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu, la acest ghișeu nu se vor încasa impozite, ci doar taxele pentru eliberarea certificatelor de urbanism, a autorizațiilor de construcție și a documentelor ce țin de Corp Control Comercial.

Tot de marți, Centrul de Informații pentru Cetățeni se mută în sediul din Piața Mică nr. 22. Sibienii vor putea depune sau ridica documente din această nouă locație. Birourile Centrului se vor afla la parter, în curtea imobilului.

Mutarea Direcției Arhitect Șef și a Centrului de Informații pentru Cetățeni este temporară, urmând să se mute înapoi în sediul din Piața Mare după data de 9 mai.

Articolul precedentAmbulanța Sibiu a rămas fără șef. Medicul Alina Tărnăuceanu a fost demis
Articolul următorEdi Iordănescu, antrenorul Gaz Metan Mediaș: “Am început, oficial, procedura de ieșire din insolvență!”