Doi bărbați de 30, respectiv 39 de ani, domiciliați în Chirpăr, au fost reținuți de polițiști, fiind bănuiți de mai multe infracțiuni de furt calificat.

“În cadrul investigațiilor din același dosar, în dimineața zilei de 20 decembrie, pe raza localității Chirpăr au fost efectuate trei percheziții domiciliare, cu această ocazie fiind găsite bunuri (televizoare, articole de îmbrăcăminte/încălțăminte, scule electrice, icoane) sustrase din șapte cabane de pe raza localității Cârțișoara, în perioada noiembrie – decembrie 2018”, spune Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.
Cei doi bărbați au fost reținuți 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
Cercetările continuă la nivelul Secției 4 Poliție Rurală Porumbacu de Jos în vederea documentării întregii activități infracționale a persoanelor în cauză.

Articolul precedentSpitalul Județean Sibiu a achiziționat aparatura cu fondurile de la Ministerul Sănătății și cofinanțare de la Consiliul Județean Sibiu
Articolul următorColindătorii ajung la Sadu