Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate, conflictul de interese de natură administrativă sau a sesizat organele de urmărire penală, în cazul a 12 persoane prevăzute de Legea nr. 176/2010, după cum urmează:

MORĂRAȘ DANA – MARIA,  
fost Consilier local în cadrul C.L. al Mun. Mediaș, Jud. Sibiu
 
INCOMPATIBILITATE

S-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 12 iunie 2019 – 18 august 2020, întrucât a exercitat simultan cu funcția de consilier local și atribuțiile de director adjunct al Direcției Juridice din cadrul unei societăți de interes național cu sediul în Municipiul Mediaș, încălcând astfel prevederile art. 88, alin. (1), lit. d) din Legea nr.161/2003.
MACAVEIU MIHAI – ION,  Consilier local în cadrul C.L. al Mun. Mediaș, Jud. Sibiu
 
INCOMPATIBILITATE

S-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 01 decembrie 2018 – 24 martie 2019, întrucât a exercitat simultan cu funcția de consilier local și atribuțiile de director al Direcției Pregătire Executare Lucrări din cadrul unei societăți de interes național cu sediul în Municipiul Mediaș, încălcând astfel prevederile art. 88, alin. (1), lit. d) din Legea nr.161/2003.
Articolul precedentHackerii Anonymous au spart siteul rus Rosatom, agenția pentru energie atomică a Rusiei. Ce mesaj au afișat
Articolul următor10 oameni care stăteau la coadă la pâine în Cernihiv, uciși de forțele ruse