Doi oameni ai străzii au fost preluați, ieri, de echipajele Serviciului Județean de Ambulanță Sibiu.

Este vorba despre un bărbat de 37 de ani ce se afla în apropierea Spitalului Agnita și a fost dus la Camera de Primiri Urgențe a Spitalului Agnita. Cel de-al doilea, tot bărbat, are 50 de ani și nu are locuință, fiind preluat din fața unei farmacii de pe bulevardul Mihai Viteazu din Sibiu, ieri, în jurul orei 20.
Potrivit Lilianei Blaga, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu, acesta nu avea degerături, însă a fost transportat la UPU Sibiu pentru investigații.
Având în vedere condițiile meteo cu temperaturi negative de până la -22 de grade Celsius înregistrate la nivelul județului Sibiu, SAJ Sibiu face apel către populație pentru următoarele: adresarea prioritară către medicul de familie și centrele de permanență; apelarea numărului unic de urgență 112 doar pentru urgențele majore; prelungirea timpilor de ajungere la caz precum și un grad de disconfort termic pentru pacient în celula medicală.
“Asigurăm toți cetățenii că se fac toate eforturile pentru menținerea în parametri a întregului parc auto disponibil și pentru a asigura un act medical de calitate”, spune dr. Alina Tărnăuceanu, manager general al SAJ Sibiu.

Articolul precedentO mașină a luat foc pe Șoseaua Alba Iulia
Articolul următorIncendiu în Rășinari. Intervin pompierii