Două camioane care transportau autoturisme pe platforme au fost implicate, astăzi, într-un accident produs pe DN 7, în zona localităţii Boiţa, din judeţul Sibiu.

Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Sibiu a trimis de urgenţă un echipaj de tip B, iar ISU două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare, una de stingere, una de primă intervenţie. 

La locul accidentului au fost găsite trei victime, dintre care una încarcerată.

Potrivit IPJ Sibiu, din primele cercetări efectuate s-a constatat că, în timp ce conducea un autotren într-o parcare din zona DN 7, un bărbat în vârstă de 54 de ani, din județul Argeș, a pătruns în drumul național virând la stânga spre Sibiu fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un alt autotren condus dinspre Vâlcea spre Sibiu de către un bărbat în vârstă de 35 de ani, din județul Vâlcea.

”Un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani a avut nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare. Acesta a fost preluat de echipajul SMURD, urmând a fi transportat la UPU Sibiu. Bărbatul este conştient şi are un traumatism la picior şi un traumatism cranio-cerebral. Celelalte două persoane implicate în accident nu au nevoie de îngrijiri medicale”, a precizat ISU Sibiu. 

Articolul precedent3 fetițe și-au salvat mama de la bătaia cruntă pe care i-o aplica tatăl lor. Gestul a impresionat o țară întreagă
Articolul următorUltima oră! Ovidiu Burcă a demisionat de la Dinamo. Cine va prelua echipa