Hramul de vineri, 9 noiembrie, al Bisericii T.B.C, vine cu două icoane făcătoare de minuni ce vor ajunge la începutul săptămânii la Sibiu.

Astfel, va sosi luni, 5 noiembrie, aproximativ în jurul orei 14, Icoana Sfântului Nectarie care a vindecat mii de bolnavi de cancer. “Icoana a fost dăruită țării noastre de către Mitropolitul Efrem de Eghina, este recunoscută ca luminătoare a minților pruncilor, ea având darul de a reda copiilor puterea de a învăța. În timp, cei ce au citit nouă acatiste la icoană au fost ascultați de Sfântul Nectarie în promisiunea sa de a aduce liniște în familiile învrăjbite. Icoana apără. de blestem și alungă duhurile diavolești aduse prin farmece”, spune pr. Cătălin Dumitrean.
Tot luni, la ora 14 , va ajunge și Icoana Sfântului Efrem Cel Nou, adusă de la Mănăstirea cu același nume din Nea Makri, Grecia.
Icoanele vor rămâne la Sibiu timp de nouă zile, pentru a se împlini canonul celor nouă acatiste citite lângă icoană.
”Am avut patru cazuri anul acesta de vindecări la Icoană. I-am trimis pe oameni la București, în locul unde stă icoana, și au venit sănătoși acasă. Incredibil, dar adevărat. Iar eu nu pot ascunde adevărul. Sfinții au ieșit să ne caute și să adune obștea credincioșilor. De aceea vine Sfântul Nectarie la Sibiu!”, mai spune părintele Cătălin Dumitrean.
Programul de închinare la icoane este zilnic între orele 8 și 20.

Articolul precedentUPDATE | VIDEO | Incendiu de vegetaţie uscată, pe DN 7. 3 hectare afectate
Articolul următorVânătoare de comori arhitecturale, la Sibiu